Cautare

2550 de rezultate pentru "crima carcea dolj" (7.92 secunde)
Postate in dosare care zac in sertarele compartimentului juridic din Consiliul Judetean Dolj, declaratiile de interese ale alesilor doljeni dezvaluie afacerile pe care acestia au reusit sa le puna pe picioare.
In timp ce autoritatile judetene se plangeau de timpul scurt pe care il au la dispozitie pentru construirea retelei de drumuri a Noului Rast, comisia de licitatie din cadrul Consiliului Judetean (CJ) Dolj a ales oferta unei firme de proiectare cu cel mai lung termen de executie.
In plin sezon de licitatii pentru reconstructia Noului Rast si a caselor din localitatile doljene afectate de revarsarea Dunarii, subprefectul de Dolj, Nicolaie Giurgiteanu, este depasit de situatie.
828/2006, nivelul maxim al despagubirilor acordate reprezinta 70% din cheltuielile efectuate pana la data producerii fenomenului", a declarat Cristina Vladu, purtatorul de cuvant al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj.
Fuga consilierului dupa doi iepuri pare sa fi ajuns la final pentru ca atat Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP), cat si Prefectura Dolj au constatat incompatibilitatea, iar functionarul public Ion Boruz trebuie sa fie suspendat pe perioada desfasurarii mandatului de consilier local.
Desi, conform noilor norme, multe unitati administrativ-teritoriale din Dolj nu ar avea ce cauta pe harta judetului, exista si posibilitatea ca unele comune sa creasca la rangul de oras.
Desi, cel putin pe moment, Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Dolj nu este amenintata cu evacuarea si nu plateste nici un leu pentru sederea in cladirea retrocedata fostilor proprietari acum mai bine de un an, conducerea directiei este de parere ca zilele in care institutia va functiona in actualul sediu de pe strada Paltinis sunt numarate.
247/2005, cererile din celelalte 110 unitati administrativ-teritoriale din Dolj fiind deja solutionate. La sedinta de ieri a comisiei judetene, cand la intrunire a venit si primarul Antonie Solomon, prefectul de Dolj i-a reprosat edilului ca membrii comisiei locale fac zile negre juristilor din prefectura, trimitandu-le dosare incomplete.
Deocamdata, se stie sigur ca in urmatoarele sase luni vor putea sa-si vanda produsele pe piata interna, cu conditia sa respecte anumite reguli sanitar-veterinare", a declarat Valentin Bulumaci, directorul executiv adjunct al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj.
Centrul canin de la Facai va fi supus unui test de catre inspectorii DSV Dolj. ... Decizia de inchidere a venit din partea inspectorilor Directiei Sanitar-Veterinare (DSV) Dolj, care au invocat conditiile grele in care sunt tinute animalele si care nu respecta regulile impuse de UE, privind protectia animalelor.
Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj, a devenit vineri si noul presedinte al PSD Dolj, câstigând detasat competitia pentru sefia filialei în fata fostului lider Ion Calin. ... Desi a pierdut functia suprema din PSD Dolj, Calin a devenit vineri vicepresedinte al organizatiei alaturi de deputata Lia Olguta Vasilescu.
Senatorul PDL Radu Berceanu si-a anuntat, duminica, demisia din functia de vicepresedinte al Senatului si din cea de parlamentar de Dolj, motivand ca doreste sa se ocupe de campania electorala, el fiind candidatul PDL Dolj la sefia Consiliului Judetean.
„Pana acum un minut, domnul Iancu nu si-a depus demisia".Reamintim ca doljeanul Constantin Iancu, numit saptamana trecuta, la propunerea PD-L, in fruntea ANIF, a anuntat sambata ca isi va da luni (ieri - n.r.) demisia din acest post, in urma scandalului de presa izbucnit pe seama dosarului penal in care este cercetat pentru rapire, pentru a nu aduce prejudicii partidului care l-a sprijinit.PNL stia de dosarul penalCat timp a fost in PNL, Constantin Iancu ar fi fost interesat de promovare cu orice pret, a declarat ieri presedintele PNL Dolj, senatorul Mario Ovidiu Oprea.
O social-democrata si o democrat-liberala candideaza pentru postul de presedinte-director general al Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Dolj, scos la concurs in perioada 18-20 martie. ... To-todata, detine functia de analist-programator in cadrul Directiei de Sanatate Publica Dolj.
Palatul Administrativ al judetului Dolj, care adaposteste, printre altele, prefectura si consiliul judetean, se indreapta vertiginos spre un secol de existenta. ... Prefectura Dolj doreste sa faca o renovare a Palatului Administrativ al judetului inainte ca aceasta cladire sa implineasca un secol de existenta.
Dupa ce negocierile la Dolj au fost blocate luni bune, reprezentantii celor doua partide au anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca au semnat acordul si si-au impartit functiile de conducere ale institutiilor deconcentrate.Presati de termenul impus prin Ordonanta nr.
La polul opus, cel mai mic punctaj din Oltenia l-au obtinut candidatii din Dolj si Gorj (73 de puncte). ... Fostul director executiv al DGFP Dolj, Mihai Antonescu, va fi adjunct la sectiunea mentionata si a obtinut 75,5 puncte.
Antonie Solomon si-a manifestat ieri, printr-un comunicat de presa, nemultumirea fata de relatia cu membrii din conducerea PD-L si i-a criticat pe parlamentarii portocalii din Dolj ca nu sprijina investitiile din Craiova.
Presedintele PNL Dolj, Mario Ovidiu Oprea, caruia colegii ii pregateau eliberarea din functie saptamana trecuta, a ramas in fruntea organizatiei locale in urma intrunirii de ieri a comitetului national executiv al partidului de la Bucuresti.
Antonie Solomon si-a manifestat ieri, printr-un comunicat de presa, nemultumirea fata de relatia cu membrii din conducerea PD-L si i-a criticat pe parlamentarii portocalii din Dolj ca nu sprijina investitiile din Craiova.
google-analytics.com